Söndag 18 juli, 2021

Vaknade 08:35


Var och matade Måne.

Jag o pappa spelade en runda golf. Men det gick dåligt för mig, tvåsiffriga slag på mer än hälften av banorna. Vi köpte först nya, fina, dyra, gula golfbollar till mig, men jag slog bort en av dom på bana 3. Klättrade in i buskaget för att leta efter den, men det var fullt med brännässlor som jag inte såg, men fick känna av…

Men det gick bra för pappa i.a.f.

Gul golfboll som jag slog bort…
Mina golfklubbor…
Förra gången vi spelade hittade jag en till stor utslagsklubba (har hittat en tidigare också). Den kanske inte var i toppskick, men en ny kostar över 4 000 kr.

Det värsta är om det går dåligt, så blir man på sämre humör, o är man på sämre humör slår man sämre, så det det kan bli en ond cirkel o då blir det inte roligt att spela. Den måste man bryta om man märker att man hamnar i.

Lyssnade på P3 dokumentärer på kvällen.

Var och matade Måne igen.


Åt ett äpple, två knäckebröd, två ägg med kaviar, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 29 cigaretter.
Drack 1 energidryck.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*