Tisdag 8 mars, 2022

Vaknade 05:30


Var på Spiran, fixade flyer för vår konstutställning…

Tittar på svar från min kontaktannons jag satte ut för några år sen. Har i.o.f. bytt bild sen jag var överviktig… Visst, en del intressanta svar… Trots att jag inte söker nått förhållande direkt, det skulle jag aldrig söka efter i en kontaktannons, utan mer nån att typ ta en promenad med, eller ta en fika eller middag med, o sen KANSKE det kan leda till nått mer… Jag går ju ändå o lägger mig på soffan när min dejt ska sova över… 🤦‍♂️

Köpte en flaska sprit på vägen hem som jag drack, men mådde bara dåligt.


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Rökte 26 cigaretter. 🙄

Somnade < 21:00

Comments

  1. Så fint och bra! Har jag möjlighet kommer jag på vernisagen eller någon dag efter!

Speak Your Mind

*