Tisdag 15 november, 2022

Vaknade 04:40


Tänker vidare på min teori… Det är ingen idé att skriva ner delar av den, det kommer bara att låta som en massa flum. Man måste se hela. Det kommer att ta min livstid att kunna föra vidare teorin, o jag tror inte jag kommer få något nobelpris i fysik, eftersom det är en väldans massa filosofi med. Men kanske om några hundra år kommer folk att börja förstå? Det kommer att bli en helt ny religion! Men jag börjar på en bok som jag ska försöka förklara hur allt ligger till!

Nåja, åter till vardagen (som vi upplever den)…
Körde till Spiran, där jag visade runt Christina, läraren som är på Resurscenter.

Sen möttes vi på biblioteket o vi gick en runda o fotograferade lite. Lånade även lite böcker på biblioteket…


Åt ett paket glass.

Somnade < 20:00

Speak Your Mind

*