Söndag 15 oktober, 2023

Vaknade 04:00


Hittade inget på Skattkammaren idag.

Scannade böcker resten av dagen.


Åt ett glas protein, två bananer och två ölkorvar.

Somnade < 23:00

Comments

 1. Hej, äter du inget mer än det du redogör för här? Vad dricker du under en dag? Kaffe eller vatten?
  Äter du i farten eller sitter du vid ett bord och äter?
  Jag hade blivit väldigt trött av så lite mat. Du verkar ändå ha mycket energi att hitta på saker och vara vaken länge. Med vänlig hälsning, Maria

  • Hej!
   Nä, jag äter inte mer, o jag äter i farten. Men jag har nyligen fått hjälp på habiliteringen att få äta mer regelbunt o bättre mat. Till att börja med har jag lovat att börja äta frukost, det blir lite frukt. Minst 2 bananer, men kan variera frukten. Jag tar samtidigt lite saft eller vatten då o då, främst efter jag har tagit en cigarett (är ju storrökare). Kan ta en kopp kaffe eller te ibland.

   Men jag har inte så mycket energi egentligen, jag postar det jag gjort under dagen här, vilket ibland bara kan vara att besöka nån loppmarknad. Resten av tiden, så sitter jag framför datorn eller pysslar med typ elektronik. Vilar en del. Men jag har ändå mer energi nu, när jag är vaken mellan ca 04 till 21, än förr när jag sov mellan ca 02 o 11, då var jag ändå trött hela dagen. Men jag har fortfarande dåligt med energi.

   Jag hoppas i.a.f. att jag blir bättre när jag har skärpt till mig med maten. Det är främst rutinerna jag måste ändra på, därför har ingen dietist kopplats in ännu, men jag kommer att få hjälp av en inom en tid.

   MVH
   Richard

 2. Ja, jag har sett att du inte skriver ut antalet cigaretter längre, vilket fick mig att tro att du hade slutat röka. Finns det möjlighet att äta lunch på spiran kanske det vore ett alternativ? För många underlättar det att äta med sällskap. Jag trodde att du hade energi eftersom du har så långa dagar. Vaknar tidigt och går och lägger dig sent. Man kan så klart vara orkeslös och trött ändå. Vad bra att du får hjälp av habiliteringen! Jag tror att du kan bli piggare med mer strukturerad kost! Ha det bra! Med vänlig hälsning, Maria

  • Hej o tack (har inte sett denna kommentar förrän nu)!
   Jag röker tyvärr fortfarande. Det fanns ingen mening med att skriva ut de. Men ja, det är sagt att jag ska stanna över middag på Spiran, jag ska bara få in det som en vana. Ska få fortsatt hjälp med maten av habiliteringen, boendestöd o personalen på Spiran.

Speak Your Mind

*