Hemelektronik

Jag byggde om mitt hemelektroniksystem (TV, reciever, TV-spel och mediaspelare), o skriver ner vilka inställningar man gör för att titta på rätt enhet. Jag funderar på att köpa en Raspberry Pi (en liten billig dator), o bygga o designa min egen mediaspelare, men det får bli ett framtidsprojekt.

Nu ser inställningarna ut som följande…

Radio
Reciever: Radio

TV-sändningar
TV-Input: Antenn
Reciever: AV1

Se/lyssna från datorn
TV-Input: HDMI1 (behövs inte vid enbart ljud)
Reciever: HDMI1

Blu-rayspelare 1, med display
TV-Input: HDMI1
Reciever: HDMI2

Blu-rayspelare 2, för skivor
TV-Input: HDMI1
Reciever: HDMI3

Chromecast
TV-Input: HDMI1
Reciever: HDMI4

Playstation 2
TV-Input: AV1
Reciever: AV1

Super Nintendo
TV-Input: HDMI2
Reciever: AV1

Projektor
Projektor/TV: Byt HDMI-kabeln från recieverns output, till HDMI/VGA-adaptern kopplad till projektorn
Reciever: Beror på vilken källa

VHS-spelaren från 1986 använder jag bara som klocka… 😁

Speak Your Mind

*