Torsdag 4 oktober, 2018

Ok, jag har blivit sjuk av det här radiolyssnandet… Stannade hemma idag också. Lyssnade inte mer på podden, tar en paus.

Till att börja med… Vi hade en liten rolig lek på ett diskussionsforum. Som gick ut på att man skulle beskriva sina fantasier med den senaste tjej eller kille man hade träffat, som man inte känner. T.ex. ett butiksbiträde eller en hantverkare. Jag tänkte på den leken nyss när jag gick o handlade på ICA, o hoppades att en av de snygga kassörskorna satt i kassan.

Det satt två snygga kassörskor i varsin kassa o jag valde den snyggaste, så tänkte jag fantisera ihop en historia med henne. Var dock inte de allra snyggaste, som jag brukar flörta med, men hon som satt där fick det bli.

Men så när jag börjar, typ tänka på hennes ****** så blir jag avbruten… En zombie sitter o stirrar på mig! Utanför kassan står där några stolar som man kan sätta sig o typ vila lite. Där sitter en kvinna med förvridet o förruttnat ansikte med helt svarta ögon! Hon stirrar på mig så att hon troligen vet vad jag tänker. Jag blir rädd o glömmer hela grejen med kassörskan o försöker koncentrera mig på att plocka ner två askar cigaretter o betala med kortet.

Jag betalar, ber kassörskan slänga kvittot o hon ler charmigt, men zombien bara stirrar vidare. Hon (zombien) följer mig med blicken när jag går mot utgången, jag vågar inte vända mig om. Känner en lättnad när jag kommer ut i friska luften. Går inom Systembolaget också o köper 5 öl, där är jag välkänd o hälsar som vanligt på de personal jag möter där, men är lite uppskärrad.

När jag går hem tänkte jag göra ett nytt försök att fantisera lite. Framför mig gick en snygg tjej med stor bakdel, o jag tänkte börja fantisera om den… 🙂 Men kunde inte få zombien ur minnet!

Nu ska jag dricka mina öl o försöka glömma den hemska varelsen!

 
Åt Picadeli plocksallad med makaroner, majs, tacokyckling, fetaost, räkor, ägg med Rhode Island-dressing på, till middag.  

Speak Your Mind

*