Måndag 26 oktober, 2020

Vaknade 07:30


Började på studier i matematik på förmiddagen i ABF’s nya lokaler. Bara som sysselsättning, inte för att ta nya betyg, än! Började med att damma av lite enkel matte från högstadiet. Jag ska prova på hur det går, o har tänkt börja med studier måndag och onsdag förmiddag. Matematiken är ju det viktigaste för att kunna förstå framför allt inom fysiken, men även kemi. Tyckte det var kul! Körde sen till Spiran där jag gjorde klart mitt axelhölster i läder. Repeterade o läste lite enkel matte när jag kom hem o letar efter sidor som kan vara till hjälp.


Åt en ICA Pizza; Hawaii med gorgonzola (Galbani).
Till efterrätt: Glass (Sia) med vit choklad


Somnade < 01:00

Comments

  1. Intressant ide. Vad rekommenderar du att starta med? Är några år äldre än dig… Alltid kul att träna hjärnan✌

  2. Ok, tack för svar.

Speak Your Mind

*