Söndag 20 december, 2020

Vaknade 10:00


Var uppe på ICA o Biltema, köpte 2 sylar, silvertejp och en ”hiphop-tändare”.

Tändare med 50 Cent, ”hiphoppare”

Köpte korv på Biltema också.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Somnade < 23:00

2 reaktioner på “Söndag 20 december, 2020

  1. Hej. Jag är nyfiken på varför du valde att köpa en ”hiphop-tändare”. Har den någon speciell funktion? Jag har aldrig hört talas om det tidigare. Vill man ha en fin tändare så brukar man ju köpa en zippo om man inte har så gott om pengar och en S.T Dupont om man har pengar i överflöd.

    1. Hej!
      Egentligen skulle jag bara köpa nått litet i förbutiken så att jag kunde ta ut kontanter på ICA-kortet, men så tyckte jag den var cool o kostade bara 20 kr. Det är en stormtändare o jag är ju storrökare så jag behöver alltid tändare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *