Söndag 24 januari, 2021

Vaknade 10:00


Gick o handlade tacos-ingredienser.

Sen den där ständigt återkommande frågan… Skägg eller inte?
Egentligen vill jag ha ett stort o stiligt skägg som Hanif Bali eller Jimmy Durmaz.

Ser jag inte lite piggare ut efter barberingen?

Estonia – fyndet som ändrar allt

Jag såg den dokumentären för 2-3 månader sen o finner det hela mycket märkligt…? Var kom ”det nya” hålet ifrån? Reagerade o kom att återigen tänka på det idag när jag såg en artikel i Helsingborgs Dagblad:
https://www.hd.se/2021-01-24/dyk-gav-unika-estoniabilder-filmteam-atalat

Det tidigare okända hålet i MS Estonia

Jag tror nog inte längre det är galna konspirationsteorier längre om att Estonia sprängdes och liknande. I dokumentären av Henrik Evertsson får vi klart att det smugglades någon, troligen rysk, form av militär teknologi från Estland med skeppet. Detta med MUST’s eller den där jättehemliga KSI’s vetskap, eventuellt var britterna iblandade också. Det har de erkänt! Estland hade nyligen blivit fritt från Sovjetunionen och satt säkert på intressant rysk teknologi. Ryssarna varnade de, men smugglingen fortsatte, och om de hade hemligt materiel vid förlisningen är egentligen ointressant. Ryssarna gjorde i.a.f slag i saken o sänkte skeppet genom att ramma det med ”något”, kanske en u-båt eller nån typ av ”betong-torped”.

Läs mer om frågan om hemligt materiel på Svenska Dagbladet:
https://www.svd.se/fragan-om-militar-last-pa-estonia-drojer-sig-kvar

Jag trodde först de hade hittat en ny ICA-Stig när jag scrollade i SvD…

Joe Biden, USA’s nya godaTM president

Lagade tacos med blandfärs (Skånska Gårdar), cheddarost (Kvibille), sallad (ekologisk), majs (Green Giant), taco tubs (Santa Maria), tacokrydda (Santa Maria) och tacosås mild (Santa Maria) till middag.


Rökte 20 cigaretter
Drack 3 energidrycker


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*