Måndag 1 februari, 2021

Vaknade 07:15


Var på resurscenter o fortsatte med kemin.

Pratade med Försäkringskassan o det finns inget att göra så att jag kan studera på 25%…

Besöksantalet här på min blogg gick ner när jag började med politik o nyheter här, men jag vill ändå ha nånstans att skriva mina tankar om det. Samtidigt vill jag inte att detta ska bli ”ännu en slasksajt”. Alla ska känna sig välkomna här! Jag ska börja ta upp nyheter och politik här istället; https://nyheter.richardhandl.com/. Kanske börjar skriva nått redan ikväll. Så får den som vill läsa där.

Besökare senaste veckan

Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Rökte 19 cigaretter.
Drack 6 energidrycker.


Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*