Tisdag 9 februari, 2021

Vaknade 13:30


Stannade hemma.

Var på handlade o hämtade ut paket. En flaska propylenglykol. Har i.o.f en flaska propylenglykol från Biltema, men den ska man helst inte dricka då den är avsedd som kylarvätska. Tänkte ha propylenglykolen för att göra flytande Iktorivil så jag kan dosera mer exakt. Jag får rekommendationer på http://www.benzobuddies.org/forum/index.php att jag gör för stora steg i min nedtrappning, o det är svårt att dela tabletterna i mindre än 4 bitar.

Jag vill göra 50 ml flytande Iktorivil, med en koncentration på 100 µg/ml, i propylenglykol alltså (klonazepam är inte lösligt i vatten, etanol eller annat man kan dricka). Propylenglykol har en densitet på 1,04 g/cm3 samt en molmassa på 76,0944 g/mol. Klonazepam har en molmassa på 315.71 g/mol och en tablett Iktorivil väger 150 mg (med bindemedel o sånt) och innehåller 0,5 mg klonazepam. Jag kan mäta volymen på en tablett också.

Visst kan man göra en enklare räkning med att bara lösa upp 10 tabletter i 50 ml, men det är roligare att räkna med molmassor!

Sen vill jag räkna ut hur mycket gas det blir (o koncentrationen klonazepam i den) om man röker det i varje bloss! Eftersom det är propylenglykol i s.k e-juice, som man fyller på i e-cigaretter!


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Rökte 17 cigaretter.
Drack 1 energidryck.


Somnade < 01:00

Comments

  1. Det låter som ett farligt och ytterst onödigt experiment. Vad säger din far som är apotekare om detta..?

Speak Your Mind

*