Onsdag 24 februari, 2021

Vaknade 08:30


Var o lämnade blodprov på vårdcentralen. Ska kolla D-vitamin, triglycerider och glukos. Hade runt 7 mmol/l sist på glukosen, så det är på gränsen att jag har diabetes… Triglyceriderna var också lite höga trots att jag redan äter 40 mg Atorvastatin varje dag. D-vitaminet bör vara ok, då jag börjat äta 1600 IE varje dag sen förra provet.

Sov sen lite på förmiddagen.

Therese kom o körde mig till Spiran. Läste lite om bildningsentalpi och bindningsenergi. Fast sen blev jag snurrig, tror det beror på att jag inte ätit nått sen i söndags. Körde min el-sparkcykel hem, den funkar bra. Lite sämre ”fjädring”, men hellre det än punktering.


Åt kycklingvårrullar (Daloon), ris (Uncle Ben’s) med sweet chili (ICA Basic) och soja (Mr’s Cheng’s).
Till efterrätt: Glass (Sia) med pecannötkola.


Rökte 19 cigaretter.
Drack 0 energidrycker.


Somnade < 02:00

Speak Your Mind

*