Tisdag 20 april, 2021

Vaknade 09:15


Körde till Spiran och läste kemi.

Jag idag. Lite rödflammig fortfarande.

Kompletterade min polisanmälan med fler försvunna föremål.

Ändrade typsnitt på hemsidan, kan komma att skiftas inom kommande period.


Åt en banan och ett paket glass (Triumfglass) med päron mjölkchoklad.


Rökte 18 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 00:00

Comments

  1. Tråkigt att höra att hen stulit från dig. Antar det är en av kvinnorna du hade på en bild från en fest ni hade? Som sagt, tråkigt och hoppas du får tillbaka sakerna utan polisanmälan mm.

    • Ja, det var en kvinna som jag umgicks mycket med för några år sen. Hon stal mycket från mig mina surfplattor, min medicin o annat. Men det mesta tog jag tillbaka. Nu umgås jag inte med henne längre, o tänkte inte mer på det. Men blev irriterad när jag sorterade mina grundämnen och platina saknades. Sen kom jag på fler saker som hon har stulit.

Speak Your Mind

*