Fredag 23 april, 2021

Vaknade 10:45


Mår bra men är lite öm i armen vid injektionsstället.

Gjorde en ominstallering av hela operativsystemet. Hade glömt kryptera hårddisken. Testade Debian, Manjaro o Ubuntu. Men nu har jag vant mig vid Mint, så jag fortsätter med det. Så nu har jag trimmat mina datorer. Den stora som ordinarie, och en liten som jag alltid kan ha med mig i väskan, som t.ex vid kemistudierna.

Det är fritt wifi på Spiran, Kronohäktet och Resurscenter, annars har jag 5 GB via telefonen. Men jag funderar på att byta från Tre till Hallon där man får spara sin surf, samt är det hälften så billigt. Men det lär vara sämre kvalitet, ska kolla upp det närmare.


Åt ett äpple, en banan och ett paket glass (Triumfglass) med päron mjölkchoklad.


Rökte 21 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 02:00

Speak Your Mind

*