Måndag 3 maj, 2021

Vaknade 06:40


Var o läste kemi, satt en timme extra.

Fortsatte med att installera Windows, nu har jag fått helt rätt på det.

Sov någon timme på eftermiddagen.


Åt två äpplen, tre ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 18 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 00:00

Comments

  1. Tjenare Richard, Viska 2 verkar vara nere nu igen.
    http://viska.forum24.se/

    Skulle vara intressant att veta om du har tänkt på en backupplan för Viska som forum betraktat. Forum24 verkar ju inte ha det bästa ryktet utan verkar att ha kämopat ganska hårt för att undvika att svara på frågorna om varför forumena är såpass otillförlitliga som de varit, Alla försök att nå support verkar bemötas med samma skylt som supporterforumet dvs påståendet om överbelastningsattack….. Folk har frågat och inte fått svar på flera år.

    • Hej!

      Nej, någon backupplan har jag inte när forumet är nere. Jag har tittat på alternativ till Forum24, men det finns inget i närheten som är gratis. Men jag har funderat på att flytta över forumet till samma webbserver som denna hemsida ligger på tillfälligt. Det finns i nuläget inget att göra… 😦

Speak Your Mind

*