Onsdag 12 maj, 2021

Vaknade 08:30


Körde till tandläkaren, men när jag kommit halvvägs så ringer dom o säger att det blivit nått fel på tidsbokningen. Så jag körde till Spiran istället o målade min låda en gång till, o den hann torka så jag kunde ta hem den.

Fick en utbetalning från 深圳市天中天贸易有限公司, så jag hittade en bit platina som jag köpte istället för pengarna. Men jag hoppas fortfarande på att få tillbaka det som blev stulet från mig.

Det var en väldigt ärlig säljare, för han mailade efter att jag betalt o sa att biten bara väger 0,72 g istället för 0,78 g som det står på bilden, så jag fick tillbaka pengar motsvarande de 60 milligrammen i skillnad.


Åt ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (pecannötkola).


Rökte 21 cigaretter.
Drack 0 energidrycker.


Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*