Fredag 14 maj, 2021

Vaknade 08:50


Ampen kom o jag städade köket o fick dammsugit, sen gick vi till ICA. Även Ampen påpekade att jag gått ner mycket i vikt sen när vi sågs sist, för två veckor sedan.

Jag idag

Fint väder ute så jag tänkte ut o glida runt lite med mitt fordon. Körde till apoteket o sen en runda ut till Skälderviken o hamnen.

Mitt fordon med Rönne Å i bakgrunden

Ökar min dos Haldol från 4 mg till 5 mg. Jag har fortfarande vissa tankestörningar, samt lite paranoida idéer. Inget som är direkt jättestörande, men kan man få bort det utan biverkningar så är det ju bra. Skickade förfrågan till psykiatrin, men får nog inte svar förrän efter helgen. Jag får experimentera själv med medicinen (inom rimliga doser naturligtvis), förutom med Lyrican, den får jag inte höja.

Förr trodde jag min ryggvärk hade nått med Haldol att göra, men tror inte det längre… Bytte ett tag till Abilify, men mådde fruktansvärt dåligt då, o hade fortfarande ont i ryggen. Fick även Akineton ett tag, men den var hemsk, den tog ju bort hela verkan av Haldolen! Trots den hade jag även då ont i ryggen.


Åt ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 17 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*