Tisdag 18 maj, 2021

Vaknade 09:45


Fortsätter att gå ner i vikt.

Var på Spiran o började bygga en till låda. Går snabbt nu när man vet hur man ska göra o hur stora bitarna ska vara.

Tror faktiskt jag kan börja erkänna för mig själv, att min depression har släppt! 24 långa år har jag plågats av den, hela mitt vuxna liv. Jag har visserligen kvar en hög dos av ett av de starkaste antidepressiva preparaten, men det känns bättre på nått sätt. Men vågar inte hoppas på för mycket ännu. Har märkt det de senaste månaderna, men kan ju i.o.f bara vara nått så enkelt som att sommaren närmar sig. Men det känns ändå bättre på nått sätt, än denna period tidigare år.

Blev dock lite sned när jag kom hem o upptäckte att jag glömt ett paket cigaretter i automaten på ICA.


Åt en macka (med ost och skinka), fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).


Rökte 19 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.


Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*