Onsdag 26 maj, 2021

Vaknade 08:50


Hemma p.g.a snuva, men hade ändå inte velat gå o jobba p.g.a bursiten. Jag hade samma sak för ca ett år sen, men då i vänster armbåge; https://www.richardhandl.com/2020/06/21/sondag-21-juni-2020/.

Beställde Voltaren/Diklofenak på 1177 o råkade se mina provsvar i journalen. Kanske är det för tidigt att jubla, jag ska lämna ett prov till, men det ser ju bra ut…

Förra provet såg ju inte så bra ut…

Märkte att jag glömt gårdagens kvällsmedicin (inklusive Haldol) framåt eftermiddagen. Först trodde jag bara att jag var irriterad p.g.a smärtan i armbågen, så jag la mig o vilade men somnade aldrig. Så småningom blir jag extremt ljudkänslig, minsta pip från telefonen blir som en trumpet i örat, o telefonen ringde t.o.m, då ville jag mest kasta den i golvet. Till sist visste jag inte om jag satt i ett samtal eller lyssnade på radio. Jag hör i.a.f inga konstgjorda röster, men det är ändå inte roligt! Blev bra ett par timmar efter jag tagit en dos Haldol.


Åt ett äpple, fyra knäckebröd, fyra ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 17 cigaretter.
Drack 3 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*