Fredag 28 maj, 2021

Vaknade 07:00


Var o lämnade ytterligare blodprov.

Var trött men kände ändå att jag måste komma ut lite efter att ha varit hemma hela veckan. Så jag körde bort till Hembygdsparken där Spiran skulle vara idag o jag var med o grillade med dom.

Tittar på Clas Ohlson, på vad jag kan köpa för de 300 kr jag fick i presentkort av Therese. Kommer inte på något direkt, men en brandsläckare kanske? Det är ju inte det roligaste som finns att köpa, men om olyckan är framme är det nog inget man ångrar att man köpt.

Min brandsläckare, knappt något tryck i

Jag har ju den ovan, men det är vatten o knappt nått tryck i. Vi fick ju lära oss på HLR- o brandutbildningen att varje hem helst ska ha en 6 kg pulversläckare, förslagsvis i köket. Nu använder jag ju varken spisen eller ugnen längre o gör absolut inga farliga laborationer heller. Men jag har en del papperskassar o liknande i köket o jag röker ju under fläkten, så det finns ju alltid en liten brandrisk. Inte att förglömma alla laddare o elektronik som det kan bli kortslutning i. Jag har ju t.o.m min sida om krisberedskap och en äkta ”prepper” är naturligtvis noga med sin egen brandsäkerhet också!

Men det blir inte 6 kg, däremot 2 kg:
https://www.clasohlson.com/se/Brandsläckare-2-kg-Housegard/p/34-155-1


Åt tre korv med bröd, två knäckebröd och två ägg.

Rökte 21 cigaretter.
Drack 2 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*