Onsdag 16 juni, 2021

Vaknade 07:50


En del abstinens på morgonen. Jag gick ner till 0,375 mg klonazepam för några dagar sen. Funderar på att gå ner till 0,25 mg när jag ändå är på gång o ta abstinensen i några dygn.

Var hos tandläkaren, det ser inte bra ut… Baksidan på mina framtänder är väldigt sliten o det kommer att göra väldigt ont om nått inte görs… Dessutom har min ”början till hål” som jag haft länge, blivit till hål.

Var sen på Spiran ett par timmar.

Fick hem lite nya metaller/halvmetaller till min samling; kisel, krom, kobolt, järn, bly, kalcium, zink, titan, antimon, indium, vanadin, tellur och tenn. Det är inte många som saknas nu (förutom lantanoiderna samt de instabila)! Väntar på den absolut värdefullaste naturliga metallen som finns, rodium, som ska komma från Israel, där jag fick den till ett bra pris.

Hmm… Man kanske kunde passa på att operera om hela käften o få en massa exotiska metaller istället för tänder?


Åt en macka (med ost och skinka), ett äpple, två knäckebröd, två ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 24 cigaretter.
Drack 0 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*