Tisdag 6 juli, 2021

Vaknade 06:15


Ibland tänker jag på ”Zorro”, en liten katt jag var på väg att ta hand om. Men då vet jag inte hur det hade gått för Milou o Zero, som är mina pälsklingar nu. Men då hade jag säkert sagt att Zorro varit finaste kisen i hela världen. Men så får man inte tänka, man kan naturligtvis inte hjälpa alla hemlösa katter… Jag är så glad att jag fick Milou o Zero, o jag hoppas att Zorro också har det bra.

Var på Spiran o tittade på plattor till mitt periodiska system, men den jag hade tänkt på var för liten. Fortsatte att vara med vid ringarna istället.

Hämtade ut en till 10 TB hårddisk. Nu när jag lägger alla mina DVD-filmer på datorn o sen ger bort originalen, så är det naturligtvis inte roligt om den enda hårddisken havererar…


Åt en macka (med ost och skinka), en glass (Sotaren), fyra knäckebröd, fyra ägg med kaviar, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 28 cigaretter.
Drack 1 energidryck.

Somnade < 01:00

Speak Your Mind

*