Tisdag 20 juli, 2021

Vaknade 10:00


Idag är det exakt 10 år sedan jag fick besök av Strålsäkerhetsmyndigheten o polisen. Klart jag blir misstänkt som terrorist när A Breivik begår dåd i Norge två dagar senare, utklädd till polis. Jag är ju urtypen för en terrorist;

-Psykiskt instabil (med asperger)
-Ensamvarg
-Kemiintresserad
-Driver med Mulla Krekar
-Åtminstone har jag haft en viss bitterhet mot systemet
-En hel del olämpliga Flashback-inlägg på fyllan

Nu känner jag mig ganska stabil i psyket o är inte särskilt ensam, även om jag nästan alltid trivs bäst ensam.

Polisen hävdade att jag är vapenintresserad också, men det är jag inte. Har aldrig hållit i ett skarpt vapen o kan inget om de. Men jag gillar mina luftpistoler. Så hade jag ju ett antal polisuniformer hemma, men de fick jag tillbaka.

Min polisskjorta, äldre modell

Mina radioaktiva prylar, gifterna ricin & abrin samt salpetersyra fick jag inte tillbaka, det var inte tillåtet att ha. Gifterna hade ju kunnat döda flera hundra personer, så det kan jag förstå att det inte var tillåtet. O salpetersyra kan man lätt göra sprängämnen med. Men det radioaktiva var ju löjligt lite. Vittnet från SSM sa i domstolen att man endast får ha radioaktivt material understigande 100 kBq hemma utan tillstånd, o en bit från en brandvarnare ligger på 37 kBq. Jag hade några MBq, möjligen farligt om man skulle äta det…

Dömdes för…
1. Brott mot strålskyddslagen, 36 § strålskyddslagen (1988:220)
2. Otillåten miljöverksamhet, 29 kap 4 § 1 st 1 p l miljöbalken (1998:808) i sin lydelse före
1 maj 2012 jämfört med 14 kap 8 § miljöbalken, 7 § förordningen (2008:245) om
kemiska produkter och biotekniska organismer och 4:1 kemikalieinspektionens
föreskrifter (KIFS 2008:2)

Friades från…
1. Olovlig befattning med kemiska vapen, 22 kap 6 a § 1 st 1 p brottsbalken
2. Brott mot strålskyddslagen, 35 § strålskyddslagen (1988:220)
3. Brott mot lagen om krigsmateriel, 25 § lagen (1992:1300) om krigsmateriel

Men idag körde jag till Spiran, det var ganska lugnt där. Såg att Fyndhuset hade öppet på vägen hem, så jag gick in o tittade. Hittade en jättefin brandfilt för 50 kr.

Bra att ha om det skulle börja brinna.

Var inom ICA också.


Åt en glass (K2), två knäckebröd, två ägg med kaviar, en vattenmelon, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 23 cigaretter
Drack 1 energidryck.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*