Måndag 26 juli, 2021

Vaknade 06:10


Var o läste.

Köpte en begagnad dator på Blocket.

Acer Aspire E1-571G

Processor Intel(R) Core(TM) i5 -3210M @ 2,50 GHz
MB RAM 8,0 GB
HDD SATA 750 GB
DVD/RW
SKÄRM 15,6 tums
Grafikkort Nividia 1 GB
Windows 10 Pro

Har redan 4 datorer, men det är olika grejer som behövs på varje dator. I hemmadatorn har jag allt i, men min studiedator är alldeles för långsam (o saknar DVD), ena extradatorn saknar HDMI o på den andra är tangentbordet o musen trasiga på. Men jag tror jag kommer få mer än vad jag gav för denna dator som jag köpte, när jag säljer de andra.

Tänkte prova ny Linuxdistro så jag installerade i följande ordning; Debian – Arch – Manjaro – Ubuntu, men gick till sist tillbaka till Mint igen…


Åt ett äpple, fyra knäckebröd och fyra ägg med kaviar.

Rökte 26 cigaretter
Drack 2 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*