Måndag 6 september, 2021

Vaknade 07:45


Var på Kronohäktet där vi bl.a monterade upp empatilådan så att eleverna o läraren på estetprogrammet, som ska göra en liten introduktionsfilm till oss, fick prova den. Jag skötte det tekniska.

Jag, framför vår empatilåda, som är en del av det projekt vi håller på med. Där vi sen ska nå ut till både utställningar, skolor och förhoppningsvis politiker om hur konstnärligt skapande kan lindra psykisk ohälsa.

Efteråt satte jag mig hos A-lagarna ett par timmar, eftersom några kompisar var där, o tog en o en halv cider. Jag tål fortfarande inte alkohol. Polisen gled förbi o snackade lite med ”kändisarna”. Nu är jag nog pundarstämplad också, eftersom jag är ”känd” av polisen… 🤪

Körde en runda på eftermiddagen o handlade, men hade glömt äggkokaren så den måste ha stått på o låtit som ett brandlarm i minst 30 minuter. Dock är det ingen fara eftersom allt annat utom larmet stängs av när äggen är klara.


Åt två bananer och två paket glass (pecanötkola).

Glömde räkna antal cigaretter
Drack 3 energidrycker

Somnade < 00:00

Comments

  1. wolfgang Handl :

    Obs, noterat golftider? 🙂

Speak Your Mind

*