Fredag 5 november

Vaknade 07:15


Var på Utställningen på morgonen.

Körde till vårdcentralen för årlig hälsokontroll. Ser mycket bra ut sen sist, förutom de eksem jag har lite var som helst. Inget som stör, ibland kan det klia eller bli utslag i ansiktet. Men fick kräm att smörja in med. Ska lämna blodprover på tisdag.

Äntligen! Min Raspberry Pi kom! Samt en hårddisk, nu blir det meckande med datorer hela eftermiddagen o kvällen!

Satt uppe halva natten. Trött som jag var råkade jag montera SD-kortet på min datapartition, så alla filer sen 3 månader tillbaka gick förlorade.

Vet inte hur många gånger jag fick fabriksåterställa routern heller…

Min lilla Lenovo ThinkPad blev inte så jättemycket snabbare med 128 GB SSD-disk.


Åt fyra knäckebröd och fyra ägg med kaviar.

Rökte 21 cigaretter

Somnade < 04:00

Speak Your Mind

*