Måndag 22 november, 2021

Vaknade 06:00


Går smärtfritt med min nedtrappning, så jag går ned till 0,25 mg Iktorivil.

Var o studerade på morgonen. Lite rastlös när jag kom hem.

Tänk, ibland känner man sig hedrad…

https://www.flashback.org/t3371814 (för medlemmar, då tråden hamnade i papperskorgen).

Nja, jag har väl kanske lite högre än snittet, men man behöver inte vara ”geni” för att mixa ihop lite radioaktiva ämnen.

Jag har gjort det riktiga testet hos Mensa en gång. 129 är min IQ enligt dom. Fast jag var full vid skrivtillfället, då jag anmälde mig kl 03 på natten efter ett antal öl. Så ringde de o frågade om jag kunde komma o göra testet redan kl 08 på morgonen.

Ett annat provsvar kom dock idag, från hälsoundersökningen. Allt ser bra ut utom det sista. P-Glukos ska inte ligga över 6,8 mmol/L… Mitt ligger på 8,3 mmol/L, trots att jag var fastande? Det var ju det som var helt ok när jag gick ner i vikt o slapp diabetesen?


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar och en smoothie (med banan, äpple, chokladmjölk och proteinpulver).

Rökte 28 cigaretter.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*