Fredag 17 december, 2021

Vaknade 06:55


”Forskade” lite om autism-diagnoser, jag kallar det fortfarande för asperger, men det heter numera autismspektrumtillstånd. Det passar verkligen in på mig…

F84.5 enligt ICD-10. Andra festliga namn på denna diagnos är ”autistisk psykopati” samt ”schizoid störning i barndomen”. Men min barndom var väl relativt normal…? Visst var jag lite avvikande så det blev extra föräldramöten på dagis, men grundskolan skötte jag fint. Men sen i gymnasiet började depressionen o jag blev mer o mer avvikande…

Min psykiater säger fortfarande Aspergers syndrom…

Mer; https://kunskapsguiden.se/omraden-och-teman/funktionshinder/autismspektrumtillstand/


Åt fyra knäckebröd och fyra ägg med kaviar, en banan o ett paket glass.

Rökte 28 cigaretter.

Somnade < 23:00

Speak Your Mind

*