Fredag 31 december, 2021

Vaknade 06:20


Jag hittade ett teleskop till telefonen. Det kan vara ”Kina-kvalitet” på det, men det kan bli en bra grej för att fotografera bättre! Det var ganska billigt!

Jag har blivit mer intresserad av astronomi igen! Det var jag som tonåring o fick 5++ på astronomiarbetet jag gjorde! Nu följer jag bl.a James Webb-teleskopet Sen ska jag köra ut med sparkcykeln till mörka platser o titta i teleskopet! Läser även i Flashbacks Astronomidel, o är med o diskuterar astronomi.

Det är för övrigt nyårsafton, första nyktra nyårsafton sen typ 1993, men var hos Daniel o Kevin där vi åt lite, spelade nyårsbingo o firade in det nya året.

Hela Nya Torg fylldes av rök runt tolvslaget…

Hade själv inga egna fyrverkerier o fick mig en tankeställare om att alkohol o fyrverkerier är en väldigt dum kombination, när man tittar ner på torget o ser hur folk kan bete sig… Jag har ju själv inte skött mig riktigt på den punkten tidigare nyårsaftnar… Det är skönt att inte dricka alkohol längre! Hoppas det fortsätter i det nya året!

Jo, det stämmer! Nyårsafton 1993/1994 var första gången jag blev påverkad av alkohol, när jag drack en miniatyrflaska med dansk vodka då jag var 13 år.


Åt fläskytterfilé, kyckling, potatisgratäng och en chokladkaka.

Rökte 37 cigaretter (SIC).

Somnade < 02:00

Speak Your Mind

*