Torsdag 20 januari, 2022

Vaknade 06:00


Var o studerade på morgonen.

Satt större delen av dagen med att lägga Viska på en ny domän; https://www.viska.nu/. Känns lite väl personligt att det ligger på min hemsida med mitt namn. Inte för att jag skäms för psykisk ohälsa, men ändå…

Bloggen havererade i samband med bytet av Viska, eftersom de var delvis på samma databas. Men som tur är finns automatisk backup där hemsidorna ligger. O nu tycker jag att det mesta funkar. Tack Google o One.com att ni har så bra hjälp, för det var ett jobb för en civilingenjör att programmera allt.

Men halva fotobloggen, släktforskningen samt företaget havererade. Resten av fotobloggen ligger kvar i WordPress, så jag kan importera den, släktforskningen raderar jag, det är ingen som läser den, o jag har den i kopior i på t.ex Ancestry o företaget gör jag lätt om.


Åt en banan o ett paket glass.

Rökte 31 cigaretter. 😟

Somnade < 23:00

Comments

  1. Jag läser den!

Speak Your Mind

*