Torsdag 12 maj, 2022

Vaknade 05:00


Var för orolig på morgonen (kanske för det blev för mycket koffein, startar alltid dagen med bl.a 400 mg koffein, o nu la jag till en ”Ripped Pro-kapsel” o även den innehöll 100 mg koffein), så jag stannade hemma men blev lugn av lite andra mediciner o vila.

Det kanske jag skrivit tidigare, men jag gör alltid i ordning morgonmedicinen i en burk, med bl.a tillägg med koffein och synefrin (ett lagligt alternativ till efedrin), så jag går upp o tar det i en slurk o sen lägger mig en timme igen, så vaknar man pigg o välmående!

Kom iväg o tränade i.a.f. Det känns skönt efteråt!

Fick post från Ukraina, 2 dosimetrar, att bära i händelse av kärnvapenkrig. Mäter hur mycket strålning man får i sig. Från Sovjet-tiden, men fullt fungerande.

Började med medicinen Invega.


Åt två knäckebröd och två ägg med kaviar, ett paket glass och en smoothie (med banan, chokladmjölk och proteinpulver).

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*