Lördag 25 juni, 2022

Vaknade 06:15


Vaknade utvilad utan sömntabletter o ”konstgjord” sömn. Kändes oerhört bra! Annars har jag inte så mycket att göra än en liter tur jag tog…

Jag kräver inte att ni läsare ska titta igenom vartenda klipp jag gör, men jag gör mina turer för att jag både tycker om att vara ute o köra lite, samt att redigera filmklipp i olika program, jag bara lägger ut resultatet. Klippen ligger på YouTube, så det är inget som belastar min blogg.

Tittar på mina föremål o funderar på om jag ska köpa fler antika föremål nu när jag sparar lite pengar? Det är en säker investering, så länge de är garanterat äkta! Här är några jag har, de är inte särskilt snygga, men de är garanterat äkta. De som är lite ”missbildade” är ganska billiga. Om de är snygga, som arkeologer gräver fram, så är de mycket dyrare. Kollar eBay men är väldigt noga med att se vem som säljer de, så de inte är falska! Man kan aldrig vara helt säker, men jämför priser vad de kostar o liknande.

Läs mer om Indus Valley och Mesopotamien! Eller titta på alla mina andra antikviteter!


Åt två knäckebröd med två ägg o kaviar.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*