Fredag 19 augusti, 2022

Vaknade 05:00


Provade att vara helt utan medicin sen i onsdags, jag är nog ganska sjuk ändå. Vaknade upp o var fruktansvärt paranoid. Barrikaderade dörren, tejpade igen fönstren, svarade inte i telefonen o tänkte att om det kommer någon, o hur man då bäst biter av halspulsådern för minsta lilla grej. Jag blir ett monster utan min medicin!

Vägrade även att gå ut. Det hela var fruktansvärt plågsamt o när jag försökte sova bort det, så drömde jag bara mardrömmar. Jag skulle ha klättrat på väggarna om det gick. Det värsta var ändå att man tänkte tillbaka, att man faktiskt mått så här illa, innan jag fick mina bensodiazepiner, att man haft sådan här ångest, o hur man försökte dölja den. Men nu var det i.o.f. 10 ggr värre än vad det var då. O det var inte bara bensodiazepinerna som jag kände brist på, även icke beroendeframkallande preparat så som Venlafaxin.

Tog mina mediciner till slut, o de verkade på en halvtimme, mådde helt ok efteråt!


Åt en milkshake (med banan, chokladmjölk och proteinpulver) och ett paket glass.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*