Söndag 18 december, 2022

Vaknade 04:30


Kom på en ny teori!

Vårt medvetande kanske kan förklaras med ett kvantfält? Det är farligt att forska inom kvantfysiken, då vi håller på att bygga ihop medvetandet med kvantdatorn, det kanske går riktigt illa när vi hittat den teoretiska ”medvetronen”, kanske en ny svagt kraftbärande boson, som interagerar på ett okänt sätt!?

Vi kommer så småningom ersättas av robotar, byggda på kvantteknik, men det kanske är en del av historien, med min andra teori som jag kom på för en månad sen?

Att man kanske i framtiden kan styra vårt medvetande på partikelnivå. Det kanske existerar ett medvetande-fält, likt ett Higgs-fält? Så kan man göra det mer konstgjort o till sist ersätta det helt.

En partikel (”medvetroner”) kanske styr över medvetande-fälten över levande varelser, som ändras eller faller sönder när vi dör? Jag läste nån artikel att hjärnan arbetar i upp till 11 dimensioner. Medvetandet påverkas då i de dimensionerna. Så när man forskat sig dit, då man kan programmera om det hela på kvantnivå?

Intressant artikel; Möjlig plats för universum inuti ett fjärdedimensionellt svart hål


Åt två paket glass och två knäckebröd och två ägg med kaviar.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*