Måndag 6 mars, 2023

Vaknade 04:55


Stannar hemma. Ramlade ihop i köket o blir helt snurrig så fort jag reser mig. Har ändå ätit lite sötsaker så om det är blodsockret vet jag inte…?

Försökte fråga Jonna Sima lite om el, vind och kärnkraft i chatten, vänligt naturligtvis, men frågan var väl för obekväm; https://www.aftonbladet.se/ledare/a/8JO0vW/kd-backar-efter-ebba-buschs-svikna-loften

Min fråga (ungefär):

Varför skyller du på Ebba att elen inte räcker till eller är dyr? Den nya regeringen vill ju bygga ny kärnkraft, då kommer vi få fungerande el o slippa fula vindkraftverk, som inte ger någon ström när det inte blåser. Nu får vi stå ut med dyr el ett tag, eftersom den förra regeringen lade ner flera kärnreaktorer.

Min cigarettmaskin kom. Funkar bra men var lite högljudd…

Sov en stund mellan 16:00 o 19:00.


Åt två paket glass och en ölkorv.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*