Torsdag 11 maj, 2023

Vaknade 03:35


Gick igenom campingutrustningen…

EDIT: Tog bort eldstålet, det fanns med i min nya kniv.

Samt därtill kommer tobak och mediciner. Möjligen kan jag skippa kåsan eftersom det följer med en i matlådan. Antal batterier är för att nattkikaren slukar AA-batterier (den går på 8 st) och AAA-batterierna kan med adaptern driva ficklampan eller pannlampan. Ev. klarar jag mig med en flaska vatten, då jag fyller termosen och den gröna vattenflaskan också.

Tog en morgontur till Vejbystrand o tillbaka. Batteriet räcker gott o väl. 23 km körde jag, och enligt mätaren hade jag 5 km till att köra!

Var på Spiran. Kom på att jag sett en pelarborrmaskin på Fyndet för 575 kr. Skulle köpt den själv om jag hade haft plats, men vi borde köpa den till Spiran. Var inom o tittade o den fanns kvar, om vi får ok från chefen så köper vi den.

Fick paket idag igen, en mätare som mäter elektromagnetiska fält…

Kom på världens snilleblixt om hur allt hänger ihop, det är djupt! Det bygger på att allt går att dela, o att det alltid finns ett alternativ. Det är logiskt när man begriper det! Matematik är bara ett mänskligt påhitt. Naturkonstanterna är slumpen, o ja, slumpen finns, men ändå inte! Ska bygga min bok på det!


Åt två Kexchoklad och ett paket glass.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*