Fredag 12 maj, 2023

Vaknade 05:00


Planerar på var jag ska börja förklara min universalteori, då allt egentligen är en stor cirkel, något som bara går runt?

Livet är en typ av partikel kan man säga, som går igenom en oändlig cykel! Allting går att dela o det finns ett alternativ till allt, därför finns det oändliga vägar att gå i universum o alla dessa universum delas i oändligt många varje ögonblick. Vanligt matematik är bara ett påhitt av människan och naturkonstanterna (t.ex. ljusets hastighet, pi och Planck’s konstant, m.fl) är skapade av nått vi kan kalla slumpen. I ett annat universum är de helt andra.

Vårt universum är typ en bubbla, i ett hav av oändligt antal bubblor, som typ såpbubblor. Rum och tid är oändliga, men går ändå i en cykel. Livet går ut på att ha det så bra som möjligt, att njuta av det. Vi kommer aldrig att hitta nått svar genom kvantfysik eller astrofysik, det enda man kan komma till är en ny nivå av forskningen, som är en del av människans nyfikenhet.

Nya kapitel skrivs i min kommande bok, där detta ska förklaras på ett pedagogiskt sätt, utan att det bara låter som en massa flum!

Hursomhelst, var iväg till Resurscenter.

Började skriva ner mina tankar när jag kom hem.


Åt två Kexchoklad och ett paket glass.

Somnade < 20:00

Speak Your Mind

*