Tisdag 12 september, 2023

Vaknade 03:55


Har så fruktansvärt ont i halsen så jag kan knappt svälja. Vet att det beror på den hosta som jag haft eftersom jag rökt väldigt mycket på sistone, upp till tre paket om dagen. Som tur är har jag dragit ner på det igen. Ska ändå till vårdcentralen på hälsoundersökning kl 10.

Allt var annars ok med mig, lite mer motion bara, samt en massa fjäll på främst ryggen. Ska smörja in den på nått sätt…

Var iväg o postade paket, lite grejer som jag fick sålt; Till salu Fick även ett mail från Apple där de godkänner upplåsning av iPaden jag hittade på loppis, men lämnade in den, då jag inte kunde fixa det själv, men det var ok i.a.f. Apples prylar är låsta o det går inte att återställa dom utan rätt Apple-ID, o nu kommer den med stor sannolikhet från ett dödsbo, så det hade varit omöjligt utan, därav var jag tvungen att visa att den inte är stulen för att få låsa upp den.

Sen var det rena julafton i postlådan, 10 paket… Elektronik!

Hittade en klocka, lite tejp o en glasskärare på loppisen. Vet faktiskt inte vad jag ska göra med alla klockor…?

Vilade ett par timmar.


Åt en chokladkaka, en portion glass och tre nektariner.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*