Lördag 30 september, 2023

Vaknade 02:55


Körde till Skattkammaren vid 10-tiden, hittade en skarvsladd, lite smycken o en åsna. Vidare på bakluckeloppisen hittade jag 4 (sic) GPS:er, 2 smartphones o en trådlös barnvakt.

Klädde om min soffa med ett överkast som jag köpte i veckan, på loppis så klart… Jag sover ju i den också, gjorde mig av med sängen nyligen. Jag sitter ju oftast i den också framför min huvuddator, alternativt på mitt kontor, med arbetsdatorn.

Fjädrarna har ju gått i mitten på den så jag la lite filtar just där, eftersom jag får så ont när jag sover i den (måste gå upp ca 3-4 ggr varje natt o röra på benen), samt slipper jag nog sned rygg också.

Tog en loppisrunda till, samt inom ICA. Gjorde flera nya fynd! Nått som jag inte får posta på bloggen (men är givetvis helt lagligt) och en fin rubin!


Åt fyra vaniljmunkar, två chokladkakor och två bananer.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*