Fredag 29 mars, 2024

Vaknade 05:45


Var hos mamma och Therese, tillsammans med pappa o åt påskmat.

Fortsätter att lägga in frimärken på StampWorld. Frimärkssamlande existerar knappt i dag längre, det skickas knappt några brev o frimärken trycks upp i valörslösa klistermärken numera. Men jag gillade att samla frimärken som liten och jag har samlat på mig en hyfsad samling. Lär man bara sig lite om de, så kan man göra fynd på loppis, som igår.

De här albumen har jag lagt in hittills…
Europeiska stämplade frimärken 1
Svenska häften 1
Svenska häften 2
Svenska häften 3
Svenska ostämplade frimärken (En sida) (den jag hittade på loppis igår)
Svenska ostämplade frimärken 1
Svenska ostämplade frimärken 2
Svenska ostämplade frimärken 3
Svenska ostämplade frimärken 4
Svenska stämplade frimärken
Tyska Riket

Och jag har 20-talet album till att lägga in, så det är ett litet tidsfördriv.


Åt en chokladkaka och påskmat.

Somnade < 21:00

Speak Your Mind

*