Onsdag 15 mars, 2023

Vaknade 04:25


Var på Resurscenter på förmiddagen.

Hade en diskussion om mina matvanor vilka har minskat på sista tiden. Jag brukar ju notera vad jag ätit, o den senaste veckan, när ölkorvarna tog slut, så har det ibland bara blivit en kexchoklad på morgonen (den noterar jag inte ens), samt ett paket glass. Det kan man såklart inte leva på.

Innan ölkorvarna drack jag även ett glas protein på morgonen (inte heller det har jag noterat), men det slutade jag med när jag köpte korvarna istället. Proteinet började jag dock med igen idag, när jag kom hem.

Även äggen med knäckebröd som jag brukade äta på kvällen slutade jag med när jag hade korvarna, men de kom jag igång med igen för ett par dagar sen.

Måndagen 6 mars, skrev jag att jag var alldeles snurrig o ramlade ihop i köket på morgonen. En otäck grej hände nu i måndags också, skrev inte om det, men när jag var o handlade med mamma o Therese, började jag skaka något fruktansvärt när jag stod utanför butiken o rökte. Kunde inte hålla i cigaretten.

Jag ska köpa lite frukt o äta vid middagstid till att börja med, o jag ska försöka byta ut glassen mot t.ex. Risifrutti istället, o då fortsätta med både proteinet och äggmackorna. Sen bör jag äta någon riktig middag, fick t.ex. förslag på att köpa färdiggrillad kyckling, då jag tycker det är så tråkigt att laga mat.

Förr lagade jag ju riktig mat, men det var också helt fel, då jag inte åt något på hela dagen, men proppade i mig skräpmat, t.ex. 4 st hamburgare, 60 st (små) köttbullar med makaroner, 4 st varma mackor med en massa grejer på, eller flera stora tacos, på kvällen. När jag ändrade matvanorna gick jag ner 25 kg, o jag vill inte gå upp de igen.

Börjar jag inte ta detta på allvar kommer jag att stämpla ut för gott! Ska börja notera exakt vad jag äter en tid framöver, inklusive kexchoklad och proteindrink.

Körde upp till ICA Maxi o handlade på eftermiddagen, samt inom några loppisar, men gjorde inga fynd.


Åt ett glas protein, två kexchoklad och ett paket glass.

Somnade < 22:00

Speak Your Mind

*