Torsdag 27 maj, 2021

Vaknade 06:00


Något väldigt konstigt hände… Gjorde mig klar o körde iväg för att studera. Men kom bara 15 m med sparkcykeln. Jag har ju ingen balans! Skakar med händerna o armarna. Visst är det lite ojämnt o klurigt att köra på gatsten, men det har inte varit några problem tidigare. Kände att så här vågar inte jag köra i trafiken! Gick tillbaka hem o märker att händerna faktiskt inte är stabila, men inget man tänker på. Ringer vårdcentralen.

Uppdatering, orsak; För hög dos Haldol. Den 14:e maj, så höjde jag dosen till 5 mg. Det var ok med min läkare. Men Haldol är ökänt för sina extrapyramidala biverkningar. Dessutom tog jag ju en extra dos igår, efter att jag blev dålig för att jag glömde den i tisdags. Går genast ner till 4 mg igen o hoppas på att det inte är irreversibel tardiv dyskinesi.

Körde runt 13:30 till klädaffären o hämtade mina jeans. Det gick bra att köra då.

Fick mitt platina på 0,72 g, samt ett ”kreditkort”, vilket i själva verket är ett USB-minne på hela 2 TB. Hade bara beställt 1 TB, men jag klagar inte.

Körde lite senare bort till apoteket, men hade sämre balans igen då.


Åt ett äpple, två knäckebröd, två ägg, två bananer och ett paket glass (päron mjölkchoklad).

Rökte 23 cigaretter.
Drack 4 energidrycker.

Somnade < 00:00

Speak Your Mind

*